SCHOORSTEENVEGEN - INSTALLATIEBEDRIJF

25 jaar

PLAATSING EN ONDERHOUD CENTRALE VERWARMING

BESTENDIGE HERSTELDIENST

SPECIALISATIE CONDENSATIEKETELS BUDERUS & JUNKERS

SCHOORSTEENVEGEN

VOERINGEN IN INOX GASKACHELS DRU

Schoorsteenvegen

Ricoservice is actief in gans de provincie Antwerpen actief zonder bijkomende verplaatstingskosten, al de werken worden grondig en proper uitgevoerd door de zelfwerkende patroon.

Indien u ons contacteert doen wij het nodige om u snel in onze plannig op te nemen.

Een goede afvoer van verbrandingsgassen is zeer belangrijk voor elk verwarmingstoestel dat is gebaseerd op verbranding, daarom is het essentieel dat uw schoorsteen optimaal werkt om een goede verbranding te verkrijgen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat 40% van de schoorstenen niet regelmatig gecontroleerd en gereinigd worden, dit kan rampzalige gevolgen hebben. Een vrije doorgang is uiterst belangrijk voor de ideale werking van uw schoorsteen, deze worden soms belemmerd door puin en vogelnesten.

Een teerlaag kan gevormd worden bij vloeibare en vaste brandstoffen, deze laag is heel erg ontvlambaar en kan tot schouwbrand leiden.

Daarom hebt u genoeg redenen om jaarlijks uw schoorsteen door een professionele schoorsteenveger te laten controleren en vegen, ook de afvoer van uw gastoestel controleren wij. Indien u uw hout- en kolenkachel intensief gebruikt is een halfjaarlijkse controle aangewezen..

Wij voeren dit allemaal professioneel voor u uit en leveren een attest af.

Plaatsingsdienst - Onderhoud centrale verwarming - Schoorsteenvegen - Ganse provincie Antwerpen zonder extra vervoersonkosten - Zelfwerkend patroon - Proper werk